SKINS UNLMITED SUPPLEMENTEN EN SKINCARE
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Registreer/
aanmelden

David Sinclair supplementen lijst

Wij krijgen regelmatig de vraag welke supplementen Dr. David Sinclair gebruikt? Wat is zijn longevity geheim? In dit artikel laten we zien welke supplementen en medicatie die Dr. Sinclair gebruikt.
David sinclair supplementen

Inhoud

Wie is David Sinclair

David Sinclair een hoogleraar aan de Afdeling Genetica van het Paul F. Glenn Center for Biology of Aging Research aan de Harvard universiteit. David Sinclair is gespecialiseerd en de autroiteit in onderzoek naar veroudering en longevity. Hij staat bekend om zijn onderzoeken op het gebied van het vertragen van biologische veroudering en het verlengen van de levensduur. Zijn focus ligt op sirtuïnes en NAD, en hij heeft een reputatie opgebouwd voor zijn inzichten en ontdekkingen op dit gebied. 

David heeft meerdere patenten op zijn naam staan en heeft verschillende biotechbedrijven opgericht. Hij is ook de oprichter en redacteur van het tijdschrift Aging en auteur van diverse boeken. Zijn benadering van supplementen is gericht op natuurlijke verbindingen die ondersteund worden door wetenschappelijk onderzoek. Hij gelooft dat veroudering behandeld kan en moet worden als een ziekte.

David Sinclair

Welke supplementen neemt David Sinclair?

Op dit moment is Dr. David Sinclair 53 jaar oud en ziet er beslist jonger uit dan zijn leeftijd doet vermoeden. Waar leeftijdsgenoten van zijn leeftijd mogelijk al grijs haar hebben, klagen over rugpijn of kampen met gezondheidsproblemen, lijkt hij hier geen last van te hebben. Als vooraanstaand wetenschappelijk leider op het gebied van veroudering en levensduur, gelooft Dr. Sinclair in de mogelijkheid om 150 jaar of zelfs nog langer te leven en heeft hij methoden ontdekt om veroudering uit te stellen. Zijn biologische of epigenetische leeftijd blijkt dan ook aanzienlijk jonger te zijn dan zijn werkelijke leeftijd.

Wij krijgen regelmatig de vraag welke supplementen Dr. David Sinclair gebruikt? Wat is zijn geheim voor een langere levensduur? Hier in dit artikel laten we zien welke supplementen en medicatie die Dr. Sinclair gebruikt. Dit is tot stand gekomen op basis van interviews en zijn boek Lifespan waarin hij onder andere spreekt over de supplementen die hij tot zich neemt. Lifespan is vertaald in diverse talen waaronder het Nederlands; Langer gezond leven.

Dr. David sinclair supplementen routine

Supplement/MedicijnDosering en TijdstipOp dokters recept
Alfa-liponzuur (ALA)Dosering onbekend. Ons advies 300mg tot 600m per dagNee
Co-enzym Q10 (coQ10)Dosering onbekend, 200mg raden wij aanNee
L-Taurine2 gram per dagNee
Lage dosis aspirine81 mg per dagNee
Metformine800 mg in de avondJa
Nicotinamide mononucleotide (NMN)1 gram per dag, in de ochtendNee
Omega 3Hoeveelheid onbekendNee
Quercetine en FisetineDosering: 500 mg elk in de ochtendNee
ResveratrolDosering: 1 g per dag in de ochtendNee
Spermidine1 tot 2mg per dag in de ochtendNee
StatineDosering onbekendJa
TMG (trimethylglycine of betaïne)500 mg tot 1.000 mg per dagNee
Vitamine D3 (75mg) 100mg per dagNee
Vitamine K2 200 μg op 25mg D3180 tot 360 μg per dag

Nee

10 jaar jongere biologische leeftijd door supplementen en lifestyle

Naast het bespreken van een anti-verouderingslevensstijl die voeding, supplementen, intermittent fasting, lichaamsbeweging en stressmanagement omvat, past David deze principes ook zelf toe. Hij beweert dat zijn biologische leeftijd tien jaar jonger is dan zijn kalenderleeftijd, mede dankzij deze aanpak. Hoewel hij over het algemeen geen specifieke merken aanbeveelt, heeft David Sinclair in de loop der jaren wel voeding en supplementen genoemd die hij gebruikt om veroudering te vertragen. Hij deelt zijn redenen voor het gebruik ervan en geeft advies over dosering en veiligheid

Europese wetgeving en de werking van David Sinclair’s supplementen

Helaas mogen wij door strenge wetgeving niet de exacte werking van longevity supplementen beschrijven. We verwijzen u hiervoor naar websites zoals Healthline of wetenschappelijke artikelen.

Wanneer u medicatie gebruikt of ander behandeling van een arts staat overleg dan altijd van te voren met uw arts over het gebruik van supplementen. Voedingssupplementen zijn daarnaast geen vervanging voor een gezond dieet en/of lifestyle

Delen met

Stel een vraag of laat een comment achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons
Recente blogs