fbpx
Gratis verzending vanaf € 60,- | 020-7372339

Medik8 bestellen

Medik8 bestellen bij het Medik8 verkooppunt!
Bestel uitsluitend de beste Medik8 producten. Bestel Medik8 veilig online betaal eventueel ook achteraf.

Snelle levering | Gratis verzending vanaf €60 | Gratis sample bij een bestelling betaalt met iDeal | Medik8 verkooppunt in België en Nederland| 20 jaar ervaring

Medik8 wordt al jaren door onze zeer ervaren huidspecialisten geadviseerd als effectieve oplossing voor huidverbetering, vertragen van huidveroudering en aanpakken van huidproblemen zoals de acnehuid of de rode gevoelige huid. Medik8 is voor de meest gevoelige huid geschikt omdat de producten geen parabenen, zeep, sulfaten of agressieve reinigers bevat. Resultaat zonder de irritatie. De diepwerkende serums zijn een weldaad voor de huid.

Medik8 producten zijn vooruitstrevend en was het eerste “groene” cosmetica product op de markt. Dat wil zeggen dat in de ontwikkeling van alle producten, van onderzoek tot productie toegewijd is om de impact op het milieu te minimaliseren.

De gehele verzorgingslijn van Medik8 is bij ons te bestellen. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen voor een goed advies of de huidproducten direct kopen het officiële verkooppunt in Nederland.

Filters

Resultaat 1–27 van de 62 resultaten wordt getoond

Productcategorieën

Winkelmand

Klantbeoordelingen

la Colline Moisture Boost Cellular Eco Hydration Treatment is een krachtige 28-daagse rehydratatiekuur op celniveau voor de droge en sterk gedehydrateerde huid.

In minder dan een maand tijd wordt de huid doordrenkt met vocht en soepelheid. De zeer innovatieve Eco-Hydration Factor technologie in deze formule traint de cellen om hun natuurlijke vochtcyclus te herstellen.

De werking wordt versterkt door een trio van hyaluronzuren, die afhankelijk van hun moleculair gewicht verschillende belangrijke eigenschappen hebben, waardoor de huid een optimaal vochtgehalte behoudt.

Bij gebruik van deze innovatieve behandeling worden rimpels en fijne lijntjes verminderd en vervagen de zichtbare tekenen van uitdroging. De vochtreservoirs worden aangevuld, waardoor de huid er prachtig stralend, voller en steviger uitziet.

Check onze bio voor alle instagram producten

https://www.skinsunlimited.nl/shop/la-colline-cellular-eco-hydration-treatment/

#lacolline #lacollineskincare #LuxeCosmetica #luxehuidverzorging #luxeproduct #luxeproducten #luxe #swissproduct #hydratatie #hydratatiekuur #luxerylifestyle #hydrationtreatment #besteproduct #swissbrand #luxeleven #cadeauvoorhaar #hyaluronzuur #exclusief #nietvooriedereen #besteisgoedgenoeg #CMAge #hyaluronicacid #zwartebesolie #BlackcurrantOil #zwartebes
...

8 0
error: Copyright 2018