SKINS UNLMITED SUPPLEMENTEN EN SKINCARE
Search
Close this search box.

Registreer/
aanmelden

Laviesage

Laviesage het Nederlandse supplementen merk ter ondersteuning van de huid

Laviesage is sinds 2008 de autoriteit op  het gebied van supplementen voor ondersteuning van de huid zoals, anti-aging, huidverjonging en huidverbetering. Laviesage producten worden op basis van de natuurlijke ingrediënten ontwikkeld. Laviesage was een van de eerste ter wereld die voedingssupplementen ontwikkelde aan de hand van natuurlijke extracten. Laviesage maakt ook gebruik van de krachtige eigenschappen en positieve effecten van natuurlijke ingrediënten. Alle ingrediënten en extracten die in de producten worden gebruikt, zijn onderworpen aan een screeningsprocedure waarbij ze zijn getest op kwaliteit, veiligheid en hun oorsprong. Laviesage kopen doe je snel en betrouwbaar bij Skins Unlimited, de webshop in supplementen en skincare sinds 2015

Laviesage kopen

  • Voor 23:59 besteld dezelfde dag verzonden 
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Klantenservice en advies via live chat of telefoon
  • Veilige betaalmethodes

Toont alle 11 resultaten

Laviesage voor een mooie huid van binnenuit

Laviesage is een Nederlands merk dat voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten produceert. Het merk is opgericht in 2010 door de Nederlandse ondernemer en huidtherapeut Ingmar C. Heikens. Laviesage richt zich op het optimaliseren van de gezondheid van de huid van binnenuit, door middel van het leveren van hoogwaardige voedingsstoffen. Het assortiment van bestaat uit verschillende supplementen, waaronder de ‘Skin Balance’-lijn en de ‘Collagen Boost’-lijn. De ‘Skin Balance’-lijn bevat supplementen die de huid ondersteunen bij het behouden van een gezonde balans, terwijl de ‘Collagen Boost’-lijn supplementen bevat die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Deze supplementen helpen bij het verminderen van huidveroudering, het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van huidproblemen zoals acne.

Laviesage verfijnt de structuur en vergroot de stevigheid van de huid.

Bij regelmatig gebruik van onze voedingssupplementen merkt u dat ze de huid beschermen, een anti-aging effect hebben, uw huid verbeteren en uw gezondheid bevorderen. Supplementen voor de huid worden ook wel nutricosmetics genoemd. Nutricosmetics zijn supplementen voor schoonheidsdoeleinden te gebruiken bij o.a. anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Nitricosmetics bevatten bouwstenen, vitaminen, mineralen en fundamentele vetten die de huid bescherming bieden, deze voeden en de conditie ervan verbeteren. Deze supplementen ondersteunen daarnaast het lichaam bij de instandhouding en aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Nutricosmetics zijn onmisbaar bij intensieve behandelingen die klinieken en salons aanbieden. Ze dragen bij aan een sneller herstel van de huid en vertragen het ouder worden van de huid

De beste kwaliteit

Laviesage hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun producten. De voedingssupplementen worden geproduceerd volgens strenge richtlijnen en zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn alle supplementen veganistisch en vrij van gluten, lactose en soja. Laviesage werkt nauw samen met huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en artsen. Wij kunnen je als gecertificeerd verkooppunt adviseren over het gebruik van de supplementen en helpen bij het vinden van de juiste producten voor hun individuele huidtype en huidconditie.

Award winnaar

Laviesage heeft verschillende prijzen gewonnen voor hun producten, waaronder de Beauty Astir Award in 2017 voor het ‘Skin Hydrate’-serum. Het merk is ook gecertificeerd door verschillende instanties, waaronder de International Association for Applied Corneotherapy en de Vegan Societe.  Het merk richt zich op het bevorderen van de gezondheid van de huid van binnenuit. Het assortiment omvat voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten die zijn ontwikkeld met behulp van hoogwaardige ingrediënten en volgens strenge richtlijnen. 

Laviesage
Laviesage voor iedereen die een mooie huid wilt hebben en behouden

Laviesage bevat de beste ingrediënten voor een gezonde huid

Zoals belangrijke vitaminen en mineralen waaronder omega-3 vetten als EPA en DHA, anti-oxidanten als Vitamine C en E. De ingrediënten in de voedingssupplementen zijn 100% natuurlijk en van biologische oorsprong

Waarom kiezen voor Laviesage?

Laviesage is een merk dat voedingssupplementen aanbiedt die gericht zijn op het ondersteunen van de gezondheid en het bevorderen van een mooie huid. Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen deze supplementen te kopen:

  1. Gezondheidsondersteuning: De supplementen zijn ontwikkeld om de algemene gezondheid te ondersteunen. Ze kunnen helpen bij het aanvullen van voedingsstoffen die mogelijk ontbreken in de dagelijkse voeding, waardoor het lichaam optimaal kan functioneren.

  2. Huidverbetering: Veel van deze producten zijn specifiek gericht op het verbeteren van de conditie van de huid. Ze kunnen helpen bij het verminderen van huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en veroudering. Deze supplementen bevatten vaak ingrediënten die de huid van binnenuit voeden en beschermen.

  3. Kwaliteit en betrouwbaarheid: er wordt gestreefd naar hoge kwaliteitsnormen bij de productie van de supplementen. Ze maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en volgen strenge productieprocessen om ervoor te zorgen dat de supplementen veilig en effectief zijn.

  4. Ondersteuning door professionals: het berdrijf werkt samen met schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en andere professionals in de gezondheids- en schoonheidsindustrie. Deze professionals kunnen advies geven over welke supplementen het meest geschikt zijn voor individuele behoeften en doelen.

Het is belangrijk op te merken dat voedingssupplementen een aanvulling zijn en geen vervanging vormen voor een gezond dieet en levensstijl. Als je overweegt dit soort supplementen te kopen, is het raadzaam om eerst met een professional te praten om te bepalen of ze geschikt zijn voor jou en je specifieke behoeften. Wij kunnen je hierin adviseren, door onze jarenlange ervaring op het gebied van supplementen en skincare.

Geschiedenis

Laviesage is opgericht door de Nederlanders Erik-Alexander Richter & Frank Slangen. Ze begonnen met het ontwikkelen van voedingssupplementen in 2005 en. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en is gespecialiseerd in hoogwaardige voedingssupplementen en nutricosmetics voor huidverbetering en anti-aging. 

Het merk groeide snel in populariteit en kreeg erkenning in de schoonheidsindustrie. Laviesage werkt samen met professionals in de gezondheids- en schoonheidsindustrie, zoals schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en voedingsdeskundigen. Ze bieden trainingen en opleidingen aan om professionals te helpen hun kennis over voeding en huidgezondheid te vergroten.

De nadruk wordt gelegd op kwaliteit en veiligheid bij de productie van hun supplementen. Ze maken gebruik van hoogwaardige ingrediënten en volgen strikte productiestandaarden. De producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en bevatten vaak een combinatie van vitaminen, mineralen, antioxidanten en andere voedingsstoffen die de gezondheid en schoonheid van de huid ondersteunen.

Tegenwoordig is het een zeer bekend gerenommeerd merk in de schoonheidsindustrie en wordt het wereldwijd gebruikt door professionals en consumenten die streven naar een gezonde huid en algemeen welzijn. Het blijft innoveren en nieuwe producten ontwikkelen om aan de behoeften van mensen te voldoen en de beste resultaten te leveren op het gebied van huidverbetering en gezondheid.

Laviesage kopen bij bij de anti-aging specialist sinds 2015