Laviesage

Laviesage is een Nederlands supplementen merk ter ondersteuning van de huid

Laviesage is Sinds 2007 de autoriteit op  het gebied van anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen door middel van supplementen. Laviesage producten worden op basis van de natuur ontwikkeld. Laviesage was een van de eerste ter wereld die voedingssupplementen ontwikkelde aan de hand van natuurlijke extracten. Laviesage maakt ook gebruik van de krachtige eigenschappen en positieve effecten van natuurlijke ingrediënten. Alle ingrediënten en extracten die in de producten worden gebruikt, zijn onderworpen aan een screeningsprocedure waarbij ze zijn getest op kwaliteit, veiligheid en hun oorsprong.

Toont alle 16 resultaten

close

Ontvang direct 5% op je eerste bestelling!

Laviesage verfijnt de structuur en vergroot de stevigheid van de huid.

Bij regelmatig gebruik van de voedingssupplementen van LavieSage zult u merken dat ze de huid beschermen, een anti-aging effect hebben, uw huid verbeteren en uw gezondheid bevorderen. Laviesage nutricosmetics zijn supplementen voor schoonheidsdoeleinden te gebruiken bij o.a. anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Laviesage bevat bouwstenen, vitaminen, mineralen en fundamentele vetten die de huid bescherming bieden, deze voeden en de conditie ervan verbeteren. Laviesage supplementen ondersteunen het lichaam bij de instandhouding en aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Laviesage bevat de beste ingrediënten voor een gezonde huid

Zoals belangrijke vitaminen en mineralen waaronder omega-3 vetten als EPA en DHA, anti-oxidanten als Vitamine C en E. De ingrediënten in de voedingssupplementen van LavieSage zijn 100% natuurlijk en van biologische oorsprong

Laviesage kopen

  • Gratis verzending in Nederland vanaf 60,- 
  • Voor 16:00 besteld de volgende dag in huis (mits anders is aangegeven)
  • Gratis sample bij iDeal betaling
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Klantenservice en advies via live chat of telefoon
Laviesage
Laviesage voor iedereen die een mooie huid wilt hebben en behouden
close

Ontvang direct 5% op je eerste bestelling!