Laviesage

Laviesage is een Nederlands supplementen merk ter ondersteuning van de huid

Laviesage is Sinds 2008 de autoriteit op  het gebied van supplementen voor ondersteuning van de huid zoals, anti-aging, huidverjonging en huidverbetering. Laviesage producten worden op basis van de natuurlijke ingrediënten ontwikkeld. Laviesage was een van de eerste ter wereld die voedingssupplementen ontwikkelde aan de hand van natuurlijke extracten. Laviesage maakt ook gebruik van de krachtige eigenschappen en positieve effecten van natuurlijke ingrediënten. Alle ingrediënten en extracten die in de producten worden gebruikt, zijn onderworpen aan een screeningsprocedure waarbij ze zijn getest op kwaliteit, veiligheid en hun oorsprong.

 

Laviesage voor een mooi huid

Laviesage voor een mooie huid van binnenuit

Laviesage is een Nederlands merk dat voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten produceert. Het merk is opgericht in 2010 door de Nederlandse ondernemer en huidtherapeut Ingmar C. Heikens. Laviesage richt zich op het optimaliseren van de gezondheid van de huid van binnenuit, door middel van het leveren van hoogwaardige voedingsstoffen. Het assortiment van Laviesage bestaat uit verschillende supplementen, waaronder de ‘Skin Balance’-lijn en de ‘Collagen Boost’-lijn. De ‘Skin Balance’-lijn bevat supplementen die de huid ondersteunen bij het behouden van een gezonde balans, terwijl de ‘Collagen Boost’-lijn supplementen bevat die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. Laviesage beweert dat hun supplementen kunnen helpen bij het verminderen van huidveroudering, het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van huidproblemen zoals acne.

Laviesage hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun producten. De voedingssupplementen worden geproduceerd volgens strenge richtlijnen en zijn vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn alle supplementen van Laviesage veganistisch en vrij van gluten, lactose en soja. Laviesage werkt nauw samen met huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en artsen. wijs kunnen je als gecertificeerd Laviesage verkooppunt adviseren over het gebruik van de producten van Laviesage en helpen bij het vinden van de juiste producten voor hun individuele huidtype en huidconditie.

Laviesage heeft verschillende prijzen gewonnen voor hun producten, waaronder de Beauty Astir Award in 2017 voor het ‘Skin Hydrate’-serum. Het merk is ook gecertificeerd door verschillende instanties, waaronder de International Association for Applied Corneotherapy en de Vegan Societ.  L.aviesage is een merk dat zich richt op het bevorderen van de gezondheid van de huid van binnenuit. Het assortiment van Laviesage omvat voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten die zijn ontwikkeld met behulp van hoogwaardige ingrediënten en volgens strenge richtlijnen. 

Laviesage verfijnt de structuur en vergroot de stevigheid van de huid.

Bij regelmatig gebruik van de voedingssupplementen van LavieSage zult u merken dat ze de huid beschermen, een anti-aging effect hebben, uw huid verbeteren en uw gezondheid bevorderen. Laviesage nutricosmetics zijn supplementen voor schoonheidsdoeleinden te gebruiken bij o.a. anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Laviesage bevat bouwstenen, vitaminen, mineralen en fundamentele vetten die de huid bescherming bieden, deze voeden en de conditie ervan verbeteren. Laviesage supplementen ondersteunen het lichaam bij de instandhouding en aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Laviesage bevat de beste ingrediënten voor een gezonde huid

Zoals belangrijke vitaminen en mineralen waaronder omega-3 vetten als EPA en DHA, anti-oxidanten als Vitamine C en E. De ingrediënten in de voedingssupplementen van LavieSage zijn 100% natuurlijk en van biologische oorsprong

Laviesage kopen

  • Gratis verzending in Nederland vanaf 60,- 
  • Voor 16:00 besteld de volgende dag in huis (mits anders is aangegeven)
  • Gratis sample bij iDeal betaling
  • Fysieke winkel in Amsterdam
  • Klantenservice en advies via live chat of telefoon
Laviesage
Laviesage voor iedereen die een mooie huid wilt hebben en behouden

Laviesage geschiedenis

Laviesage is opgericht door de Nederlandse voedingsdeskundige en gezondheidsspecialist Laura Hiddinga. Ze begon met het ontwikkelen van voedingssupplementen in 2005 en richtte Laviesage op in 2008. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en is gespecialiseerd in hoogwaardige voedingssupplementen en nutricosmetics voor huidverbetering en anti-aging.

Laviesage kopen doe je bij de anti-aging specialist

Ontvang direct 5% op je eerste bestelling!