Betalen en verzendkosten

Gratis verzending in Nederland vanaf  € 60,-
Bestellingen vanaf  € 60,- worden binnen Nederland gratis verstuurd.
Onder dit bedrag berekenen wij € 4,95 verzendkosten

Gratis sample(s) bij betaling met iDeal
Betaal je bestelling met iDeal en je ontvangt afhankelijk van de grootte van je bestelling 1 of meerdere samples/miniatuur verpakkingen. Door de hoge kosten die aan ons worden doorberekend is het helaas niet meer mogelijk samples of miniaturen te versturen bij betalingen met Klarna, creditcard en PayPal

Voor 16:00 besteld = zelfde werkdag verstuurd naar adres in Nederland of Belgie
95% van onze bestelling voor 16:00 gedaan wordt dezelfde werkdag (maandag t/m zaterdag) nog op de post gedaan. Dit betekent dat uw bestelling die op een werkdag is gedaan de volgende dag bij u wordt bezorgd. Op zaterdag bestellen betekent op dinsdag geleverd.

Het kan voorkomen dat een product heel snel gaat en dat het uit voorraad is. In de meeste gevallen is er dan al een bestelling gedaan bij onze leverancier. In de meeste gevallen wordt je pakket 1 of 2 werkdagen later verzonden.

Het kan gebeuren dat dat er een storing is bij PostNL, dit ligt buiten onze invloed. Zodra wij het pakket hebben afgegeven aan PostNL zijn wij aghankelijk van de snelheid van PostNL

Verzending naar België en Duitsland verzekerd verzonden (duur 1 tot 2 werkdagen
Uw bestelling wordt voor € 6,95 verzonden naar België
Bij een bestelling vanaf € 120,- zijn er geen verzendkosten

Verzending naar  Frankrijk, Luxemburg, Italië, Portugal en Spanje duurt circa 2 tot 5 werkdagen. Deze bestellingen worden altijd verzekerd verzonden.

Uw bestelling wordt verzonden voor € 14,95
Bij een bestelling van € 180,- zijn er geen verzendkosten

Veilige betaalmethoden zonder extra kosten
Voor welke betaling u ook kiest, Skins Unlimited brengt hiervoor geen extra kosten in rekening. Ook voor Bestellingen die betaald worden met Creditcard of Klarna brengen wij geen extra kosten in rekening

Klarna Achteraf betalen
Klarna voert voor Skins Unlimited het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Track& Trace

Als  je pakket is verzonden dan ontvang je van PostNL een email met je track&trace link. Heb je deze niet ontvangen? Kijk in je spambox.

Niet thuis bij aflevering

Als je niet thuis bent kan het zijn dat de postbode een dag later terug komt, het bij de buren af geeft of je dient het op te halen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je dient het pakket binnen 2 weken af te halen met je legitimatiebewijs.

Pakketten die niet afgehaald worden of retour komen

Voor pakketten die niet afgehaald worden op het afhaalpunt of worden geweigerd en retour komen naar ons berekenen wij € 9,95 verzend & administratiekosten.

close

Ontvang direct 5% op je eerste bestelling!