Registreer/
aanmelden

[vc_row full_width=”stretch_row_content”][vc_column][vc_column_text]

Medik8 producten tegen een rode huid bestel je bij de webshop van Skins Unlimited

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10425″ img_size=”630×275″ alignment=”center”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text][su_button url=”https://www.skinsunlimited.nl/shop/medik8-online-bestellen/rode-huid/” style=”bubbles” size=”11″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: hand-o-up” desc=”Bestel hier Medik8 producten tegen de rode huid”]Medik8 Rode huid webshop[/su_button][/vc_column_text][vc_empty_space height=”40″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Medik8 tegen de rode huid verzachten en roodheid wordt binnen 1 maand zichtbaar minder

De Medik8 heeft speciaal ontwikkelde huidproducten tegen de rode huid. Deze hebben minimale kans op irritatie door hoogwaardige verzachtende ingrediënten voor een voelbaar en zichtbaar resultaat.

  1. In de ochtend reinig je het gezicht met met de Medik8 Calmwise Soothing cleanser. Dit is een ultra zachte cleanser met verzachtende ingrediënten tegen de rode en gevoelige huid.
  2. Vervolgens breng je het Medik8 Calmwise Serum gevolgd door de Medik8 Calmwise Colour correct creme aan voor een optimale kalmerende werking en het zichtbaar verminderen van roodheid.
  3. Bescherm je huid altijd als je naar buiten gaat met de Physical Sunscreen met SPF 30 , ook als de zon niet schijnt. De rode huid huid is nu eenmaal veel gevoeliger voor schadelijke UV straling
  4. ‘S avonds herhaal je het ochtend ritueel van stap 1 en 2 eventueel aangevuld met de Hydr8 B5 voor extra hydratatie

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″]

[/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”widgets_product_listing”][/vc_column][/vc_row]