fbpx
Gratis verzending vanaf € 60,- | 020-7372339

Medik8 huidproducten verkrijgbaar in Nederland en België bij de webshop van Skins Unlimited

Medik8

Alle Medik8 huidverzorgingsproducten in onze webshop  zijn Parabeen vrij en niet getest op dieren

Medik8 maakt op een groene manier professioneel krachtige huidproducten middels bewezen technologieën. Onze Medik8 producten zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid, tegen veroudering van de huid, pigmentatie, roodheid, droogheid, vlekken en donkere kringen tegen te gaan.

Ga direct naar de Medik8 webshop en bestel Medik8 huidproducten of lees hieronder welke huidverzorgingsproducten een oplossing bieden tegen diverse huidproblemen.

Medik8 heeft zeer goede producten om acne te behandelen

Ze werken o.a. op het verminderen van talgafscheiding zijn ontstekingsremmend door anti-bacteriële ingrediënten. Medik8 acne producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid!

Medik8 anti-aging producten tegen huidveroudering

Medik8 Anti-aging heeft voor alle huidtypes geschikte huidproducten die huidveroudering helpen voorkomen en rimpels en lijntjes helpt verminderen

Medik8 droge huid

De beste Medik8 producten voor de droge huid

Medik8 droge huid producten speciaal ontwikkeld om de huid extra te hydrateren

Een droge huid kan diverse oorzaken hebben. De Medik8 lijn tegen een droge huid goed hydrateer je de huid optimaal en door toevoeging van zachte huidverbeterende ingrediënten droog je de huid niet onnodig uit.

De beste Medik8 producten voor rondom de ogen

Medik8 huidproducten voor de ogen vertraagt het ouder worden en helpt donkere kringen en wallen voorkomen

De huid rond de ogen is extra gevoelig daarom kan je de meeste serums en crèmes beter niet gebruiken voor rond je ogen. In deze sectie vind je oogcrèmes en serums die wel geschikt zijn voor de ogen en huiververoudering vertragen. Ook zijn er speciale oplossingen om donkere kringen en wallen te bestrijden.

Medik8 Pigment

Medik8 pigmentatie producten helpt pigmentvlekken te verminderen en te voorkomen

Pigmentvlekken kunnen erfelijk zijn maar o.a. ook ontstaan door te lange en onbeschermde blootstelling aan uv straling. Bescherm je huid met de pigmentlijn van Medik8 en herstel je huid van opgedane pigmentschade.

Medik8 Rode huid

Medik8 anti-roodheid huidproducten gaat de strijd aan tegen de gevoelige en rode huid

een rode en gevoelige huid aanpakken en corrigeren? Dat kan met de Medik8 lijn die roodheid met hoogwaardige en zachte ingredienten aanpakt. De roodheid en gevoeligheid wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd.

error: Copyright 2018