fbpx

Medik8 oogcrèmes en serums bestel je bij de webshop van Skins Unlimited

Medik8 Oogcrèmes en serums tegen huidveroudering en het bestrijden van wallen en donkere kringen

Medik8 heeft een speciale ogenlijn voor het gebied rondom de ogen. Dit gebied is veel gevoeliger dan elke ander deel van het gezicht. Je kunt hier dus niet zomaar elke crème of serum op smeren.

Daarnaast kunnen er met deze oogcrèmes problemen zoals rimpels, lijntjes of donkere kringen lokaal worden aangepakt

In de Medik8 webshop voor ogen hebben wij een selectie gemaakt van oogcrèmes en serums die zeer geschikt zijn voor de huid rondom de ogen.

Medik8 voor rond de ogen 2

Productcategorieën

Winkelmand

Manpower

Wat is nou precies het verschil tussen de mannen en vrouwen huid? In principe niet zo veel, als we de hormonen buiten beschouwing houden. Dankzij een hoge testosteron gehalte wordt er bij de mannenhuid meer collageen aangemaakt. Waardoor de huid zo'n 15 tot 20 procent dikker en steviger wordt. Als gevolg daarvan heeft de huid meer veerkracht en veroudert de huid wat trager. Super toch?

Maar daarin tegen heeft de mannenhuid meer en grotere talgklieren. Naast een te glimmende huid, ontstaan er onzuiverheden en puistjes. Bovendien belast het scheren de huid ook. Wij helpen dagelijks mannen met het verzorgen en verbeteren van de huid. Ook adviseren wij producten zodat mannen een effectieve dagelijkse verzorgingsroutine thuis kunnen creëren. Mannen die hun huid verzorgen zien er fris en uitgerust uit!😍

Bestel je producten voor de mannen huid via deze link. Heb je vragen of advies nodig? Stuur ons dan een DM.

https://www.skinsunlimited.nl/?s=men&post_type=product

#advies #tips #antiage #huidverbetering #huidverjonging #skincare #glow #selfcare #beauty #gezondehuid #mooiehuid #stralend #amsterdam #amsterdamzuid #depijp #men #like #medik8 #murad #lacolline #lpg #webshop #bestskin #mannen #schoonheid #huid #Rivierenbuurt #mannenhuid
...

2 0
close

Ontvang 5% korting op je 1e bestelling

error: Copyright 2020