Hansen

webwinkelkeur skins unlimited

Toont alle 21 resultaten

De missie van Hansen supplementen

Omdat we geloven dat veroudering een ziekte is die behandeld kan en moet worden, willen we hoogwaardige anti-verouderingssupplementen beschikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen over de hele wereld. Daarom zijn we toegewijd om pure en geteste producten tegen goede prijzen aan te bieden.

Hansen Supplementen

Hansen Supplements is ontstaan als gevolg van onze weg naar een lang en gezond leven. Het begon vorm te krijgen nadat we op de hoogte raakten van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen op dit gebied. Plotseling waren we verheugd te begrijpen dat een lang leven binnen handbereik lag en dat ouderdom niet onvermijdelijk was. We zijn grote voorstanders van dit idee en nemen zelf onze supplementen.

We leerden al snel dat het niet gemakkelijk is om hoogwaardige NMN supplementen te vinden tegen een goede prijs. We waren gefrustreerd door het feit dat de gewoonte van fabrikanten om verschillende soorten vulstoffen aan NMN toe te voegen, het voor ons erg moeilijk maakte om het daadwerkelijke percentage zuiver product daarin vast te stellen. We wilden ook geen andere stoffen innemen waarvan de effecten of bijwerkingen voor ons onbekend waren.

Als gevolg daarvan begonnen we rechtstreeks van de producenten te importeren, gaven we opdracht om elke partij te laten testen in een onafhankelijk academisch laboratorium en begonnen we online te verkopen.

  • Categorieën