Gratis verzending vanaf € 60,- | 020-7372339

Betaling en levering

Gratis verzending in Nederland vanaf  € 60,-
Bestellingen vanaf  € 60,- worden binnen Nederland gratis verstuurd. Onder dit bedrag berekenen wij € 4,95 verzendkosten

Gratis sample(s) bij betaling met iDeal
Betaal je bestelling met iDeal en je ontvangt afhankelijk van de grootte van je bestelling 1 of meerdere samples/miniatuur verpakkingen. Door de hoge kosten die aan ons worden doorberekend is het helaas niet meer mogelijk samples of miniaturen te versturen bij AfterPay, creditcard en PayPal betalingen

Verzending naar België
Uw bestelling wordt voor € 9,95 verzonden naar België

Voor 12:00 besteld = zelfde werkdag verstuurd
90% van onze bestelling voor 12:00 gedaan wordt dezelfde werkdag (maandag t/m vrijdag) nog op de post gedaan. Dit betekent dat uw bestelling die op een werkdag is gedaan de volgende dag bij u wordt bezorgd.

Bestelling wordt verzekerd verzonden


Veilige betaalmethoden zonder extra kosten
Voor welke betaling u ook kiest, Skins Unlimited brengt hiervoor geen extra kosten in rekening. Ook voor Bestellingen die betaald worden met Creditcard of Afterpay brengen wij geen extra kosten in rekening

Afterpay
AfterPay voert voor Skins Unlimited het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Retourneren

U kunt het product zonder opgave van redenen binnen 14 dagen na de ontvangst van het product retourneren, maar omdat het gaat om hygiënische producten zijn hieraan wel strikte regels verbonden.
U kunt daarom alleen ongebruikte, ongeopende en onbeschadigde producten retourneren. Dit betekent dat een product in een geopende verpakking niet geretourneerd kan worden. Bij binnenkomst worden de producten hierop gecontroleerd. Indien wordt geconstateerd of het vermoeden bestaat dat verpakking is geopend, of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren en in dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd.

Het product dient in de ongeopende originele verpakking en met een track & trace code te worden verzonden die u per email aan ons doorgeeft, zodat wij de verzending ervan kunnen volgen. Indien het pakk niet bij ons arriveert, kunnen wij de retourprocedure niet voortzetten.

Zodra wij het product in ongeschonden staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag zoals vermeld op de factuur binnen 14 dagen naar een door u op te geven rekeningnummer overschrijven. Kosten voor retourneren zijn voor rekening van de klant.

Indien u een product wilt retourneren, neem dan contact op via info@skinsunlimited.nl of via het contactformulier. U ontvangt dan verdere instructies over hoe u het product dient te retourneren.

error: Copyright 2018