Wat zijn NMN supplementen?

Wat is NMN? NMN staat voor Nicotinamide mononucleotide en is een derivaat van de B-vitamine niacine. NMN is een molecuul dat een cruciale rol speelt bij de energieproductie, het metabolisme en de genexpressie in het lichaam. Het doet dit door het stimuleren van NAD+, een co-enzym dat in bijna al onze cellen wordt aangetroffen en [...] Continue reading

Gezichtsverzorging voor mannen

Gezichtsverzorging-voor-mannen-huidverzorging

Voordat we je een advies geven wat de beste gezichtsverzorging voor mannen is, leggen we je eerst uit waar je op moet letten als je een creme of huidproduct aanschaft. Niet elke man heeft namelijk het zelfde huidtype en of huidprobleem.

Gezichtsverzorging voor mannen gaat er meestal iets anders aan toe dan bij vrouwen. De meeste mannen besteden over het algemeen geen 1 a 1,5 uur per dag voor de spiegel aan het klaarmaken van hun uiterlijk. De meeste mannen spenderen maximaal 10 minuten per dag aan gezichtsverzorging inclusief scheren.

Goede gezichtsverzorging voor mannen hoeft ook helemaal niet lang te duren. We laten je in dit artikel zien dat het ook simpel en snel kan!

Continue reading

Welke voeding is slecht voor de huid?

Welke voeding is slecht voor de huid? 1
Slechte voeding die de huid ouder maakt Er zijn meerdere oorzaken die het verouderingsproces van onze huid versnellen. AGE's zijn een belangrijke oorzaak van huidveroudering. Glucose (suiker) geeft cellen energie maar kan ook een reactie aangaan met proteïnen, zoals het collageen. Deze reactie geeft Advanced Glycation End-products (AGEs). Deze AGEs zijn verantwoordelijk voor verlies aan [...] Continue reading