Murad beschermt, herstelt en verjongt de huid!

Murad is veel meer dan aleen maar zonbescherming

We weten allemaal hoe belangrijk het is om het hele jaar door onze huid goed te verzorgen. Nog belangrijker is je huid te beschermen met een SPF tegen de schadelijke straling van de zon. Vandaag laten we je daarom kennis maken met een aantal Murad huidproducten. Murad beschermt je tegen de zon, werkt huidverjongend en herstelt pigmentschade.

[su_frame] Zon veilig met de Murad Essentially Radiant Set! Deze maand € 60,- kortingMurad zonbescherming[/su_frame]

Vaak wordt een zonnebrandcrème gezien als een goede bescherming tegen de zon. Wat men vaak niet weet is dat er ook huidverzorgingsproducten te verkrijgen zijn die de huid niet alleen tegen de zon beschermt maar ook door de zon opgelopen pigmentschade herstelt. Iets waar een gewone zonnebrandcrème geen verbetering in zal brengen. Deze mooie zomer set van de Murad Environmental Shield lijn doet dat wel! Natuurlijk laten we zonnebrandcrème niet achterwege, hier gaan we in deze blog later op in.

Murad Essentially Radiant van de Environmental Shield lijn bestaat uit:

  1. Murad Advanced Active Radiance Serum
    Dit krachtige en snel werkende serum verhoogt de glans in de huid en laat een heldere, stralende teint achter. Het Murad serum herstelt de schade die is ontstaan door zonnestraling en andere milieu factoren zoals schadelijke uitlaatgassen.
  2. Murad Essential-C Day Moisturize SPF 30
    Deze dagcrèmebevat een krachtig antioxidant die de huid beschermt en een milieubeschadigde en gestreste huid revitaliseert. Een belangrijk onderdeel van de verzorging is dat je de huid tegen UVA/UVB stralen en vrije radicalen beschermt. Daarnaast hydrateert het de huid en krijgt de huid een mooie glans en verbetert het de stevigheid en elasticiteit.

[su_frame]

Murad Essentially Radiant Set

Murad Essentially Radiant Set aanbieding. Gratis cleanser actie is verlopen.

 

Murad Essentially Radiant Set is deze maand in de aanbieding!

U krijgt maar liefst € 60,- korting 

[/su_frame]

 

De beste bescherming rond de ogen met de oogcrème van Murad

Murad Essential-C Eye Cream Broad Spectrum SPF 15 / PA++ bevat een SPF om de huid rondom de ogen te beschermen tegen UVA/UVB, het voedt, hydrateert en verheldert de tere huid rondom onze ogen.

Het gebied rondom de ogen is veel gevoeliger en dunner. Daarom is het belangrijk deze extra te beschermen met een oogcrème die het gebied rondom Murad-essential-oogcremede ogen beschermt en opgelopen schade herstelt. Rondom de ogen beginnen de eerste tekenen van huidveroudering, hierbij kan je denken aan kraaienpootjes, donkere kringen, volume verlies en de gezwollen/puffy eyes. Dit komt doordat er rondomde ogen geen talgkliertjes zijn die door middel van talg een natuurlijke beschermende laag achter laat. Tekenen van huidveroudering zullen verergeren bij blootstelling aan zon en geen juiste verzorging.

Optimale bescherming tegen de zon met de olievrije zonnebrand van Murad

Murad Zonnebrand

Murad Oil-free Sunscreen SPF30 PA++ bestaat uit een antioxidant rijke formule die vroegtijdige huidveroudering voorkomt door zijn krachtige bescherming tegen de UVA/UVB stralingen. Wat erg fijn is dat de micro-mineralen in de zonnebrand crème ervoor zorgen dat het een olievrije en matte finish geeft.

 

[su_frame]Veilig en goed voorbereid de zomer in SPF huidproducten!
[/su_frame]

                       

 

close

Ontvang direct 5% op je eerste bestelling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van www.skinsunlimited.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 11 reviews.