fbpx
Gratis verzending vanaf € 60,- | 020-7372339

Medik8 tegen pigmentvlekken bestel je bij de webshop van Skins Unlimited

Medik8 tegen pigmentatie voorkomt en herstelt de huid van pigmentvlekken

De Medik8 pigmentatie lijn is voor elke huidtype geschikt die last heeft van pigmentvlekken en sproetjes. Door toevoeging van hoge concentraties actieve hoogwaardige ingrediënten wordt pigmentatie doeltreffend aangepakt en worden nieuwe pigmentvlekken voorkomen.

  1. Start zowel in de ochtend als voor het slapen gaan met een Medik8 cleanser
  2. Direct na het reinigen breng je het serum voor de dag of avond aan van de Medik8 White Blance Click OXY-R. Dit serum dring diep door tot in de huidcellen waar zij pigment verzachten de de cellen beschermen tegen nieuw aan te maken pigment
  3. Breng dan de White Balance Duo cremes aan die bestemd zijn voor die periode van de dag. Deze cremes voorkomen de aanmaak van nieuwe pigmentvlekken en verminderen bestaande pigmentvlekken.
  4. Zorg dat je altijd zonnebrandcrème of de dagcrème van de White Balance Duo bij je hebt om je huid te beschermen tegen schadelijke UV straling die pigment veroorzaakt.
  5. Donkere kringen onder de ogen is ook een vorm van pigmentverkleuring. Gebruik de Dark Cicles van Medik8 na stap 2 om de strijd aan te gaan tegen donkere kringen
Pigmentvlekken 33

Productcategorieën

Winkelmand

Ben je gestrest en kun je moeilijk in slaap komen en is dat aan je huid te zien ? Probeer dan het ultieme duo van Dr. Murad en je word weer fris en fruitig wakker!

Revitalixir recovery serum helpt de zichtbare tekenen van stress te verminderen door toevoeging van cosmetische cannabis sativa zaadolie. Geeft een boost aan de zachtheid van de huid en hydrateert.

https://www.skinsunlimited.nl/shop/murad-revitalixir-recovery-serum/

Night fix enzyme treatment

https://www.skinsunlimited.nl/shop/murad-night-fix-enzyme-treatment/

Dit gebruik je als slaapmasker, het bestrijd de zichtbare tekenen van een slechte nachtrust en door aromatherapie kan het de kwaliteit van slaap verbeteren. Tip :breng aan net voordat je naar bed gaat om te profiteren van de aromatherapie. Zorg dat je kamer koel en donker is en vermijd apparatuur zoals laptop en smartphone voor de beste nachtrust.

#Uitgerust #slaapmasker
#vermoeidwakkerworden
#sleepingbeauty
#beautifulskin
#glowingskin
#murad
#nostress
#Amsterdam
#Amsterdamzuid
#beautifulskin
#healthyskin
#frisenfruitig
...

7 0
close

Ontvang 5% korting op je 1e bestelling

error: Copyright 2020