fbpx
Gratis verzending vanaf € 60,- | 020-7372339

Medik8 tegen pigmentvlekken bestel je bij de webshop van Skins Unlimited

Medik8 tegen pigmentatie voorkomt en herstelt de huid van pigmentvlekken

De Medik8 pigmentatie lijn is voor elke huidtype geschikt die last heeft van pigmentvlekken en sproetjes. Door toevoeging van hoge concentraties actieve hoogwaardige ingrediënten wordt pigmentatie doeltreffend aangepakt en worden nieuwe pigmentvlekken voorkomen.

  1. Start zowel in de ochtend als voor het slapen gaan met een Medik8 cleanser
  2. Direct na het reinigen breng je het serum voor de dag of avond aan van de Medik8 White Blance Click OXY-R. Dit serum dring diep door tot in de huidcellen waar zij pigment verzachten de de cellen beschermen tegen nieuw aan te maken pigment
  3. Breng dan de White Balance Duo cremes aan die bestemd zijn voor die periode van de dag. Deze cremes voorkomen de aanmaak van nieuwe pigmentvlekken en verminderen bestaande pigmentvlekken.
  4. Zorg dat je altijd zonnebrandcrème of de dagcrème van de White Balance Duo bij je hebt om je huid te beschermen tegen schadelijke UV straling die pigment veroorzaakt.
  5. Donkere kringen onder de ogen is ook een vorm van pigmentverkleuring. Gebruik de Dark Cicles van Medik8 na stap 2 om de strijd aan te gaan tegen donkere kringen
Pigmentvlekken 35

Productcategorieën

Winkelmand

Skincare Sunday. 😍 Onze Hydratatiecollectie is de perfecte manier om je huid te behandelen en gezond en gehydrateerd te houden.
Check onze bio voor alle huidproducten in onze instagramshop ✔️ Hydro-Dynamic Ultimate Moisture: Een luxueuze, lichte crème die 24 uur lang intense hydratatie biedt, dankzij hyaluronzuur en kokosnotenextract, dat zorgt voor een verbeterde vochtretentie en de huid een jeugdige, gladde textuur geeft.

https://www.skinsunlimited.nl/shop/murad-hydro-dynamic-ultimate-moisture/ ✔️ Voedingsstofrijke watergel: Een waterlichte, olievrije moisturizer die hydrateert, voller maakt en vocht vasthoudt met zijn combinatie van peptiden, vitaminen en mineralen - en die de huidbarrière voor 100% herstelt in 30 minuten!

https://www.skinsunlimited.nl/shop/murad-nutrient-charged-water-gel/ ✔️ Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for Eyes: Een oogcrème die hydrateert en fijne lijntjes rond de ogen zichtbaar vermindert. Het is klinisch bewezen dat het optimale vochtgehalte in de tere huid van de ogen wordt vastgehouden.

https://www.skinsunlimited.nl/shop/murad-hydro-dynamic-ultimate-moisture-for-eyes/

Welke vochtinbrengende crème maakt jouw #SkincareSunday compleet?

#drmurad #peptiden #mineralen #vitamine #hydratatie #serum #oogcreme #hyaluronzuur #murad
...

8 0
close

Meld je aan op de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je 1e bestelling

error: Copyright 2018