fbpx
Gratis verzending vanaf € 60,- | 020-7372339

Medik8 producten tegen een droge huid bestel je bij de webshop van Skins Unlimited

Medik8 producten tegen de droge huid hydrateren en maken de huid zacht en soepel

De Medik8 droge huid producten zijn er op gericht de huid volop te hydrateren. Zelfs in de koude winter maanden is de huid volop beschermt en voelt deze zijdezacht aan. In deze webshop selectie vind je dan dan ook alleen producten die zeer geschikt zijn om jouw droge huid weer zacht aan te laten voelen.

  1. Om de droge huid aan te pakken is een milde reiniger een must have! Wij adviseren als stap 1 de Cream Cleanse van Medik8
  2. Vervolg geef je de huid een boost met de alcoholvrije Pore Refining Toner 
  3. Als serum tegen de droge huid adviseren wij de Hydr8 B5 die de vochthuishouding herstelt en optimaal hydrateert
  4. Je sluit het ochtend ritueel af met de Hydr8 360 dagcrème met SPF30 om de huid te beschermen en gedurende de dag te hydrateren. Bij droge plekken rondom de ogen kun je de Hydr8 Eye met SPF 30 toepassen
  5. ‘S avonds herhaal je stap 1, 2 en 3
  6. Vervolgens sluit je af met de Hydr8 Night en bij een droge huid rondom de ogen ook de Hydr8 Night Eye die de huid gedurende de nacht voorziet van voedingstoffen en hydratatie.

Medik8 droge huid 73

Productcategorieën

Winkelmand

Ben je gestrest en kun je moeilijk in slaap komen en is dat aan je huid te zien ? Probeer dan het ultieme duo van Dr. Murad en je word weer fris en fruitig wakker!

Revitalixir recovery serum helpt de zichtbare tekenen van stress te verminderen door toevoeging van cosmetische cannabis sativa zaadolie. Geeft een boost aan de zachtheid van de huid en hydrateert.

https://www.skinsunlimited.nl/shop/murad-revitalixir-recovery-serum/

Night fix enzyme treatment

https://www.skinsunlimited.nl/shop/murad-night-fix-enzyme-treatment/

Dit gebruik je als slaapmasker, het bestrijd de zichtbare tekenen van een slechte nachtrust en door aromatherapie kan het de kwaliteit van slaap verbeteren. Tip :breng aan net voordat je naar bed gaat om te profiteren van de aromatherapie. Zorg dat je kamer koel en donker is en vermijd apparatuur zoals laptop en smartphone voor de beste nachtrust.

#Uitgerust #slaapmasker
#vermoeidwakkerworden
#sleepingbeauty
#beautifulskin
#glowingskin
#murad
#nostress
#Amsterdam
#Amsterdamzuid
#beautifulskin
#healthyskin
#frisenfruitig
...

7 0
close

Ontvang 5% korting op je 1e bestelling

error: Copyright 2020