pH Formula

webwinkelkeur skins unlimited

Resultaat 1–36 van de 39 resultaten wordt getoond

Ph formula online kopen bij skins Unlimited!

Ben je klant van ons en heb je een account, dan kan je bij ons alle PH Formula producten online kopen. Liever advies nodig? Geen probleem, ons team van specialisten helpt je graag!

PH Formula wetenschappelijk benadering voor een mooie huid

PH Formula is een huidverzorgingsmerk dat gespecialiseerd is in geavanceerde huidbehandelingen en -producten. Ze hebben een wetenschappelijk onderbouwde benadering van huidverzorging, waarbij ze zich richten op het verbeteren van huidaandoeningen zoals acne, pigmentatie, veroudering en huidverslapping.

PH Formula producten

PH Formula streeft naar resultaatgerichte oplossingen en maakt gebruik van actieve ingrediënten in hoge concentraties om maximale effectiviteit te garanderen. Ze hebben ook een assortiment aanvullende producten, zoals serums en crèmes, die ontwikkeld zijn om de resultaten van de behandelingen te optimaliseren en de huid te beschermen en te voeden.

Balans in ph waarde van de huid

Het merk legt ook de nadruk op de pH-waarde van de huid, aangezien een gebalanceerde pH-balans essentieel is voor een gezonde huid. PH Formula heeft een pH-gebalanceerde formule ontwikkeld om de huid te stabiliseren en irritatie te minimaliseren.

PH formula internationaal actief

PH Formula is wereldwijd actief en wordt gebruikt door huidverzorgingsprofessionals in klinieken en schoonheidssalons. Het merk heeft een uitgebreid trainingsprogramma voor professionals om hen te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om de producten en behandelingen op de juiste manier toe te passen.

 

  • Categorieën